Airtex

Airtex, Wallcovering of bedrukt behang. Wij kunnen dit leveren en monteren.Onze Airtex en prints zijn milieuvriendelijk, brandvertragende Airtexdoek is gemaakt in Duitsland en geprint in Nederland: 100% Europees dus. Daarmee is Airtex® REACH-gecertificeerd.

Airtex is een fijn geweven polyesterdoek met een PVC coating. Het is enorm sterk en door de fijne structuur worden de prints haarscherp
afgebeeld.

Het doek glanst niet, waardoor de muur een bijzondere uitstraling krijgt. Tevens is dit materiaal uitstekend te verlijmen met diverse ondergronden zodat u het dus als behang kunt gebruiken.

Dit maakt de Airtex doeken (makkelijk schoon te houden en brandvertragend) uitstekend geschikt voor het bekleden van complete wanden. De prijs geldt inclusief full color print. Voor het aanbrengen op muren is een speciale lijm nodig, waarover wij u kunnen informeren.

 

Airtex® is een fijn geweven polyesterdoek met PVC coating. De mooie, matte uitstraling van een textieldoek, maar de eigenschappen van een PVC doek. Zo is het makkelijk schoon te maken, brandvertragend en krasvast. We kunnen het tot 5 x 45 meter uit één stuk printen en het kan aangebracht worden tegen vlak gestucte muren met de juiste PVC Vinyl lijm. Airtex wordt ook vaak gebruikt voor decors, beurstoepassingen. Het behang is door de coating ontzettend goed schoon te maken, ook bij hardnekkige vlekken.

Airtex PVC vrij leveren we ook en met een milieuvriendelijke versie van Airtex, 100% PVC vrij en dus REACH-gecertificeerd. Airtex® PVC-vrij wordt geprint met Ecolabel-gecertificeerde inkten en is eenvoudig aan te brengen dankzij onze behanglijm op waterbasis. Let er wel op dat als je een reeds geplakte print weer wilt verwijderen de grijze achterzijde achterblijft op de ondergrond. Deze is eenvoudig weg te poetsen met water of een sopje. De print is dan niet herbruikbaar zoals bij gewoon Airtex®.

Behang vinyl met een papieren backing. Maak een ontwerp voor je eigen behang, met bedrijfslogo, uniek design of inspirerende afbeelding. Ons behang is voordelig, snel aan te brengen en eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Ons behang is voordelig, snel aan te brengen en eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Verkrijgbaar in rollen van 1.26 meter breed en lengtes tot wel 50 meter. U heeft geen behangtafel nodig omdat de muur met lijm kan worden ingesmeerd. Voor grotere wanden en oppervlakken adviseren wij Airtex®