FolieReclame
 webshop

Airtex

 

 

AIRTEX® FOTOBEHANG EXCLUSIEF VOOR PARTICULIEREN EN BEDRIJVEN

Airtex® is het welbekende naadloze fotobehang met de gigantische printafmeting tot wel 5*x45m uit één stuk. Deze fijn geweven polyester doeksoort van 330gr/m² met matte uitstraling is de perfecte vervanger voor traditioneel behang. Geen wonder: Airtex® is niet alleen goedkoper, maar beschikt ook nog eens over een grotere kleurkracht.

AIRTEX® BEHANG KREUKT EN SCHEURT NIET

Het fijn geweven polyesterdoek heeft een krasvaste toplaag van PVC coating wat kreukels en scheuren tegen gaat. Daardoor breng je het eenvoudig en snel aan op wanden. Deze toplaag is tevens waterafstotend en biedt dus een goede bescherming tegen oppervlakte beschadigingen. Zijn er vlekken ontstaan op het doek? Deze zijn makkelijk te verwijderen met behulp van een sopje en een vochtige doek. Dat maakt dat Airtex® fotobehang bijzonder goed toegepast kan worden voor decoratie op openbare plekken, in horecagelegenheden, in huishoudens of andere plekken waar vuil voor kan komen.

AIRTEX® IS UV BESTENDIG EN WERKT BRANDVERTRAGEND

Airtex® doek is UV-licht bestendig waardoor de prints niet verkleuren door de zon. Jouw boodschap en ook effen kleuren blijven jarenlang optimaal zichtbaar. Airtex heeft een grijze achterzijde (greyback). Eventueel kleurverschil met de achtergrond is hierdoor niet zichtbaar. Je kunt het materiaal daarom prima op gekleurde achtergronden plaatsen. Het materiaal werkt dankzij de B1-brandcertificering brandvertragend en is daarom erg geschikt voor gebruik in openbare ruimtes en bedrijven. Het voldoet aan de strengste Europese brandveiligheidseisen voor openbare gebouwen, B1 volgens DIN 4102.

DUIZEND EN ÉÉN AIRTEX TOEPASSINGEN

Het doek is geschikt voor vele indoor toepassingen zoals Wandbekleding, wallcovering en decoratie in ziekenhuizen, kantoren, woonkamers, winkels en andere openbare gelegenheden. De voornaamste reden is het gebruiksgemak van het naadloos en snel aanbrengen. Met Airtex laat je muren tot leven komen en bewijs je dat ingetogenheid verleden tijd is. Verleg je grenzen met digitale projectkwaliteit wandbekleding.

WALLTEXPRO®, BUITENGEWOON BEHANG

Ontdek WalltexPro®, het geurloze, PVC-vrije, matte, waterafstotende en kras- en stootvaste textielbehang met ongekende mogelijkheden. Wat ons betreft is dit de nieuwe standaard in wandbekleding.

Op een wand met WalltexPro® reflecteert het licht niet en daarmee is het zeer geschikt voor ruimtes waar veel daglicht naar binnen valt. Ofwel: welke print jij ook voor jouw klanten kiest, deze is altijd goed zichtbaar op dit 360 gr./m2 textielbehang. De wandbekleding is daarnaast kamerhoog tot een printbreedte van 304 cm en naadloos tot 12 m.

MET HOGE KLEURENINTENSITEIT

WalltexPro® heeft nog meer voordelen. Wat dacht je van een kreukvrije, heavy duty toplaag met een unieke textiellook? Dit geeft meteen een warme uitstraling. WalltexPro® is een textielbehang wordt geprinten op de Alpha textielprinter met waterbasis eco inkten. Deze combinatie heeft een groot aantal voordelen als je het vergelijkt met andere behangsoorten. Daarnaast zorgt het voor een hoge lichtechtheidswaarde. WalltexPro® heeft ook een C-S1-D0-certificering.

AIRTEX® TIPS

  • Wil je een met behanglijm geplakte print verwijderen? Dat kan met onze reguliere Airtex®. Deze is eenvoudig te verwijderen en de print is zelfs herbruikbaar.
  • Binnenmuren moeten voldoende glad en egaal zijn voor een optimale hechting en het goed aan kunnen brengen van het materiaal.
  • Maak jouw klus helemaal af en bestel direct Airtex® behanglijm mee. Deze kant-klare milieuvriendelijke behanglijm is geschikt voor Airtex® fotobehang.
  • Airtex Naadloos Behang. Een blikvanger voor elke ruimte
direct informatie
direct informatie