FolieReclame
 webshop

Container Reclame

 

Reclamecontainer als promotie

Steeds meer bedrijven gebruiken een container om daar hun werkplaats in te hebben of een evenement aan te kondigen.

Of het nu om huisstijl gaat of op maat gemaakte belettering…..alles is mogelijk. Containers worden vaak voorzien van belettering stickers, reclameborden of spandoek met een frame om aan te geven van welk bedrijf het afkomstig is of om aan te geven wat de inhoud is. 

Opvallende kleuren en goed zichtbare stickers zijn een van de meest betaalbare en effectieve manieren om uw bedrijf te promoten. Wij monteren vinyl folie of een full color op de containers van verschillende lengtes variërend van 8 ft. tot 40 ft. 

Container reclame is hard op weg om de voorkeur aan groot formaat teksten en logo's te krijgen voor zo veel - het is duurzaam, verplaatsbaar en groot genoeg om de grootste impact te hebben voor uw merk. 

Wij kunnen de container op locatie voor u plakken. Goede communicatie, snelle levering, weerbestendige kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

Er zijn verschillende manieren om uw bedrijf of een evenenment kenbaar te maken.

VINYL STICKERS

Vinylstickers zijn veelzijdig, gemakkelijk te installeren en kunnen indien nodig worden verwijderd. Ideaal voor kleinschalige ontwerpen waarbij u geen grootformaatpromotie nodig heeft. Nogmaals, kleuren zijn een uitstekende basis hiervoor en we kunnen dit voor u organiseren! 

BLINDE SPANDOEK FRAME 

Blinde spandoekframes combineren de strakke uitstraling van een reclamebord met de flexibiliteit van een Spandoek. Bij dit type frame wordt het doek strak om de buitenkant van het frame gespannen en zijn de aluminium buizen en spanners slim weggewerkt. Op deze manier is alleen de print zichtbaar en krijgt de boodschap op de container de volle aandacht! Het doek in het Blinde Spandoekframe is eenvoudig te verwisselen. Dit maakt het frame uitermate geschikt voor containers om bijvoorbeeld acties te promoten.

BANNER SPANDOEK MET FRAME

Het Spandoekframe is al jaren een veel ingezet product bij evenementen, op beurzen en als gevelbekleding maar ook om reclame te maken op een container. Je bevestigt een Spandoek in het frame met elastische spanners. Zo kan het doek ook bij wind tegen een stootje en blijft de boodschap van jouw klanten steeds goed zichtbaar voor voorbijgangers.

RECLAMEBORDEN

Met een imposant reclamebord vergroot u aanzienlijk de herkenbaarheid van uw gebouw! Ook hier zijn diverse uitvoeringen mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een eenvoudig onverlicht HPL-plaat of een aluminium sandwich paneel dat vlak tegen de wand van de container wordt geplaatst. In beide gevallen worden de panelen voorzien van een folie of een full color waarop uw boodschap staat afgebeeld. 

direct informatie direct informatie